Посещавали ли сте някога приюта за безстопанствени животни в Благоевград? Ако

...
</TD
>Посещавали ли сте някога приюта за безстопанствени животни в Благоевград? Ако
Коментари Харесай

Очарователни! Вижте обитателите на Благоевградския приют за бездомни животни

Посещавали ли сте в миналото приюта за безстопанствени животни в Благоевград? Ако не сте, ето по какъв начин наподобяват кученцата от приюта. Кадрите са от през днешния ден и само че тях можем да забележим част от жителите на градския подслон, видяхме от Blagoevgrad24.bg . Сред тях има много разнообразни породи, като множеството животинки наподобяват в положително здраве. Снимките са оповестени в обществените мрежи. В можете да видите и видео на дребните четириноги, които са много игриви. А ето какво написа и потребителката, разгласява поста:

" Днес Ви представяме жителите на общинския подслон за безстопанствени животни в Благоевград! Тези непоказвани и забравени в клетките си клети души, заслужават да им дадем късмет за дом и добър собственик! Нека дружно променим орисите им и сбъднем единственото им предпочитание да бъдат нечии и обичани ".

Ако желаете да комбинирате потребното с приятното, заповядайте да намерите своя най-хубав другар! Работно време на предприятието е от 09:00 – 17:30, а за посетители - от понеделник до събота: 10:00 – 17:00. Приютът за безстопанствени животни гр. Благоевград се намира на ул. " Покровнишко шосе ".

Телефон за връзка: 0878 18 44 00
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР